Megosztás
Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép   Vargyas Katalin vagyok okleveles gyógymasszőr.Több mint 15 éve foglalkozom masszázzsal. Elsősorban a hagyományos orvosi, közismertebb nevén gyógymasszázzsal. Az elmúlt években dolgoztam kórházban, gyógyfürdőben és speciális szakterületeken is.
Alkalmaztam a masszázst halmozottan fogyatékos gyermekeknél, illetve értelmileg akadályozott fiatalok körében. A nyugati technikák mellett elsajátítottam a tradicionális thai masszázs módszerét is.
Az hogy masszőrként dolgozom, nem csupán egy véletlennek köszönhető. Látássérültként mint „tradicionális” szakmát választottam.  Döntésemben nagy szerepe volt az emberek felé való nyitottságomnak, az adni vágyásnak és a másokon való segítésnek.
Masszőrtanfolyamot ma már bárki elvégezhet, de az igazán jó masszőr az első simítás után tudja, hogy mire van szüksége a páciensnek. Nem a tanult fogások határozzák meg a kezelés menetét, hanem a test jelei, amik  a fizikai és a lelki problémákat  is megmutatják. A kezem alatt a  test ellazul és a lélek is elsimul.
Nemcsak a megfáradt testnek nyújtok segítséget, hanem a leendő masszőröknek is. Szakmai  lektora voltam a látássültek számára adaptált gyógymasszőr programnak, valamint vizsgabizottsági tag vagyok a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamaránál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.